REIS MET ONS MEE

Ons avontuur op Curaçao begon bijna als iedereen. Na een paar vakanties was het duidelijk: dit is ons eiland, hier voelen wij ons thuis!

Na lang wikken en wegen zijn wij 9 jaar geleden begonnen met de bouw van onze eigen vakantievilla in de wijk Seru Bottelier. Een spannende tijd omdat wij alles op afstand hebben geregeld, maar gelukkig met de hulp van lieve vrienden. Ruim een jaar verder was de villa klaar en zijn wij deze als vakantievilla gaan verhuren. 

Vanuit de eigen vakantieverhuur is de website Curaçao Vakantiehuis ontstaan en zo is dat balletje ook gaan rollen. Inmiddels mogen wij voor ruim 55 huiseigenaar hun thuis ver van huis verhuren aan andere Curaçao fans. 

Met onze website proberen wij jou de leukste en mooiste vakantiehuizen op Curaçao aan te bieden. Maar we willen ook meer voor jou doen. Zo kun je ook een huurauto via ons boeken. Wij werken met gerenommeerde autoverhuurbedrijven (Autodealcuracao en Prins Car rental) waarmee wijzelf ervaringen hebben. Zo weten wij dat het echt 100% goed zit met de kwaliteit van de huurauto's en de service. Je wilt geen gezeur tijdens je vakantie.

Ook kunnen wij helpen met het boeken van vliegtickets. Jane Linders van The Travelclub Someren is onze ticketlady en helpt je met alles. Let op: Jane kan je GEEN kortingen geven.

Met zonnige groet,

Tim van Curaçao Vakantiehuis