Disclaimer

Voorwaarden

Lees de voorwaarden nauwkeurig voordat je gebruik maakt van deze website als aangesloten eigenaar of als website bezoeker. Bij gebruik van deze site ga je akkoord met onze voorwaarden. Maak geen gebruik van deze website als je deze voorwaarden niet accepteert, dit geldt voor zowel de eigenaren van de vakantiewoningen op onze site, als voor de sitebezoeker die deze vakantiewoningen willen huren. Afwijkingen van onze voorwaarden zijn slechts bindend indien Putten Vakantieverhuur zich daarmee schriftelijk akkoord heeft verklaard.

Informatie website

Deze website is zorgvuldig samengesteld door Putten Vakantieverhuur, en alle teksten, foto’s en data worden binnen ons bedrijf gecontroleerd. Ons team besteed hier zeer veel aandacht aan, maar toch zou het kunnen dat er ergens iets verkeerd staat vermeld. Informeer vooraf per mail bij Putten Vakantieverhuur of de aangegeven data, met betrekking op jou specifieke belangrijke wensen van de woning nog up-to-date zijn om achteraf teleurstellingen te voorkomen. Zonder deze controle vooraf kan Putten Vakantieverhuur nooit aansprakelijk gesteld worden op foutieve data op onze site.  Informatie op deze website kan technische storingen of schrijffouten bevatten. Putten Vakantieverhuur behoudt het recht om informatie aan te passen en/of te verwijderen.

Wanneer je deze website bezoekt ga je er mee akkoord dat Putten Vakantieverhuur niet verantwoordelijk is voor enige directe of indirecte schade die veroorzaakt wordt door het gebruik van de informatie die op deze website is aangeboden. Mail ons vooraf met je concrete vragen zodat wij vooraf de onderdelen alsnog kunnen controleren en/of bevestigen.

De informatie op deze website is alleen samengesteld om informatie te bieden voor de bij Putten Vakantieverhuur aangesloten accommodaties. Putten Vakantieverhuur bemiddelt in het verhuren van particuliere vakantiewoningen, de daadwerkelijke verhuurder is dus de eigenaar zelf. Eigenaren die hun woning op onze site geplaatst hebben voor verhuur, waarbij Putten Vakantieverhuur bemiddelt, zijn volledig akkoord met onze reserverings- en boekingsvoorwaarden. Indien anders, dan wordt u op de hoogte gebracht bij de aanvraag.

Putten Vakantieverhuur is nadrukkelijk niet aansprakelijk voor fouten in beschikbaarheid data. De beschikbaarheid van de accommodatie wordt door de deelnemende eigenaren zelf bijgehouden. De weergave op de site is een moment opname, mail ons je reserveringsaanvraag en wij checken de beschikbaarheid onmiddellijk bij de eigenaar.

Putten Vakantieverhuur kan niet continu alle informatie controleren die door de eigenaren wordt aangeleverd. Putten Vakantieverhuur is uitdrukkelijk niet aansprakelijk voor enige schade die geleden is door het niet correct weergeven van b.v. beschikbaarheidsdata, zonder dat je vooraf bij ons de up-to-date informatie hebt aangevraagd. Mocht je door foutieve vermeldingen van accommodaties of foutieve beschikbaarheidsdata van accommodaties schade hebben ondervonden dan wijzen wij je er op dat Putten Vakantieverhuur enkel informatie verstrekt zoals die bij ons aangegeven is. Wel is het zo dat Putten Vakantieverhuur zo veel mogelijk controles uitvoert om foute informatie op onze site absoluut te voorkomen. Mail ons altijd vooraf voor een controle van beschikbaarheid van de woning.

Putten Vakantieverhuur sluit alle aansprakelijkheid uit inzake annulering van een boeking door de huiseigenaar zelf. Indien een huiseigenaar de accommodatie na boeking zelf annuleert ten gevolge van verbouwing, verkoop, geluidsoverlast omgeving, overmacht en of er sprake is van een dubbele boeking dan ontvang je de huur terug en/of wordt dit verrekend met aan andere woning die wij je aan zullen bieden. Verder attenderen wij je er op dat je alle overige schade ten gevolge van deze annulering rechtstreeks bij de eigenaar zelf dient te verhalen. Putten Vakantieverhuur zal wel alles in het werk stellen om annuleringen te voorkomen, en zal ook zeker al hun macht gebruiken om, bij een annulering, tot een passende oplossing te komen.

Copyright

Het copyright (van alle informatie, teksten, materialen en alle technische processen die je terugvindt op deze website) is en blijft eigendom van Putten Vakantieverhuur. De toegang tot deze website impliceert niet dat de hier aangeboden informatie vrij mag worden hergebruikt/gedupliceerd of worden verspreidt. Bij sprake van hergebruik zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming van Putten Vakantieverhuur zullen juridische stappen worden overwogen.

Privacy

Putten Vakantieverhuur, is verantwoordelijk om ervoor te zorgen dat uw persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de privacywetgeving. U kunt in onze privacyverklaring lezen welke persoonsgegevens wij verwerken, wat de wettelijke basis voor verwerking is, aan wie deze gegevens zijn of kunnen worden bekendgemaakt. U kunt er ook informatie terugvinden over hoe u uw rechten kunt uitoefenen en wat u kunt doen als u vragen hebt over de verwerking van uw gegevens.

Putten Vakantieverhuur is geregistreerd in Nederland en de in Nederland geldige wetten zijn op deze organisatie van toepassing.