UW VAKANTIEHUIS OP CURACAO VERHUREN?

Bent u een trotse eigenaar van een prachtig vakantiehuis, vakantievilla of appartement op Curaçao? Groei samen met ons mee om de leukste verhuurwebsite van Nederland te worden en ontvang meer gasten in uw vakantiehuis op Curaçao.

Neem vandaag nog contact met ons op en wij bespreken samen met u de mogelijkheden.

Hoe werkt het?

VERGELIJKING MET ANDERE VERHUURDERS

Curaçao Vakantiehuis hanteert een lager commissietarief dan andere bemiddelaars zoals Micazu, Holidays Rentals Curaçao en Villa Jan Thiel. U ontvangt van ons al na 14 dagen een deel van de aanbetaling. Borg is sowieso bij ons niet afkoopbaar en wij accepteren geen contante borgstelling op locatie.

UW BEREIK VERGROTEN

Curaçao Vakantiehuis kan u ontzorgen door alle boekingszaken van u over te nemen. Wij kunnen uw vakantiehuis plaatsen bij andere OTA's of bemiddelaars. Wij regelen alle aanvragen, boekingen, contacten met de aanvragers en betalingen. De kosten daarvoor zijn:

  • de commissie van de bemiddelaar of OTA + €75,00 voor onze werkzaamheden

Wij zorgen ervoor dat de uitbetalingen op tijd op uw eigen bankrekening komt te staan en zorgen wij ervoor dat uw beheerder (of u!) alle gegevens van de gasten ontvangt. U hoeft zich zich nergens druk om te maken.

 

Waarom uw vakantiehuis verhuren via Curacao Vakantiehuis?

Veel gestelde vragen

  Hoe ontvang ik mijn huursom?

Zodra de aanbetaling ontvangen is, ontvangt u per overboeking deze aanbetaling (minus de commissie) op rekeningnummer. Dit is veelal na 14 dagen. Het restantbedrag ontvangt u vier weken voor aankomst van de gasten.

  Hoe stuur ik mijn foto's naar jullie?

U kunt uw foto's het beste versturen via Wetransfer. Deze online verzendservice is geheel gratis. U vult alle gegevens is en uploadt de foto's. Klikken op verzenden en klaar!

  Wat is jullie commissie?

Wij hebben het laagste commissietarief van Nederland, namelijk slechts 10%. Deze 10% wordt alleen berekend over de overnachtingsprijs, dus niet over het totaal bedrag zoals Micazu doet. Wij berekenen geen kosten over de overige tarieven en bijkomstigheden. Die zijn voor u!

  Garanderen jullie een 100% bezettingsgraad?

Bestaat die gouden formule? Nee, helaas kunnen wij geen 100% bezettingsgraad beloven. Wij doen wel onze uiterste best om leuke gasten voor u te vinden

  Hoe pas ik de beschikbaarheid aan van mijn vakantiewoning?

U ontvangt van ons geen inloggegevens. Wij werken met een ical koppeling die wij importeren in onze backoffice. Zodra u zelf een nieuwe boeking heeft vult u deze in in uw eigen boekingmodule (of die van bijvoorbeeld Micazu, VRBO, Airbnb, Booking.com). Op deze manier komt uw boeking ook in de beschikbaarheidskalender op onze website. Zo vergeet u nooit een nieuwe boeking door te geven.

  Wat als er schade is ontstaan tijdens een verblijf?

Kleine ongelukjes kunnen altijd gebeuren. Deze kosten worden verrekend met de borg die een gast betaald. Gaat het om grotere schade die niet gedekt kunnen worden door de borg, dan raden wij aan dit met de aansprakelijkheidsverzekering van de gast te regelen. Curaçao Vakantiehuis is daarbij een bemiddelaar en kan niet financieel verantwoordelijk worden gehouden.

  Ik wil graag mijn eigen voorwaarden hanteren. Is dit mogelijk?

Ja dit is uiteraard mogelijk, het gaat om uw vakantiewoning. Wel is het belangrijk dat wij dit weten zodat wij dit aan de gast vooraf kunnen melden. Daarbij ontvangen wij uw eigen voorwaarden.

  Mag ik de gast zelf benaderen nadat zij vertrokken zijn?

Nee. Vanwege de wet op de privacy ontvangt u alleen de naam en contactgegevens van de hoofdboeker. Wanneer u een samenwerking aangaat dient u zich te houden de AVG regels. De gegevens dient u te verwijderen na vertrek van de gasten. Krijgen wij een melding dat een gast toch ongevraagd wordt benaderd kan dit gevolgen hebben.

  Welke annuleringsvoorwaarden hanteren jullie?

Wij hanteren de volgende annuleringsvoorwaarden:

Indien een overeenkomst wordt geannuleerd is de huurder naast de verschuldigde reservering en administratiekosten (€75,-) de volgende annuleringskosten verschuldigd:
A: Bij annulering tot de 42 dagen vóór de dag van aankomst: de aanbetaling zijnde 50% van de huursom
B: Bij annulering vanaf de 42ste dag (inclusief) tot de 28ste dag vóór de dag van aankomst; 60% van de huursom
C: Bij annulering vanaf de 28ste dag (inclusief) tot de dag van aankomst; 90% van de huursom
D: Bij annulering op de dag van aankomst of later; de volledige huursom.

Wij raden de huurder aan om zelf een annuleringverzekering af te sluiten. Restitutie tot de 42e dag voor dag van aankomst is enkel en alleen in overleg met toestemming van de eigenaar mogelijk bij zwaar wegende redenen die aantoonbaar moeten zijn.

Hoe kunnen wij je helpen? Vul hieronder jouw vraag in.

Wij proberen binnen 24 uur te reageren

Hoe kunnen wij je helpen? Vul hieronder jouw vraag in.

Curaçao Vakantiehuis

Al ruim 8 jaar verhuren wij de leukste vakantiehuizen op Curaçao. Bij ons betaal je geen extra servicekosten zoals bij Airbnb, VRBO of Booking.com. Wij hanteren dezelfde prijs die je ook bij de eigenaar zult krijgen. Wij helpen je graag verder om jouw vakantiehuis op Curaçao te vinden. Vul links het contract formulier in.

Mobiel nummer (ook Whatsapp):      +31 6 392 95 669

K.v.K. nummer: 90485319

BTW-id: NL004820227B19